Află cum poți activa contul tău dacă ești utilizator al rețelei de telefonie Vodafone.

Dacă ai un telefon Android sau un iPhone, poți descărca aplicația NoteInCatalog pentru părinți din MagazinPlay sau AppStore.
Poți defini elevul în aplicație utilizând CNP elev și parola inițială 1234 și vei primi mesaje de fiecare dată când profesorii completează note, absențe, mesaje sau elemente de conduită.
Aplicația NoteInCatalog pentru părinți îți permite să vizualizezi oricând întreg catalogul pentru copilul tău.
Pentru a activa această variantă
Pentru un semestru, trimite prin SMS, la 7686, nic6 urmat de CNP-ul elevului. Nu pune spații între nic6 și cnp elev. Costul SMS-ului este de 6 EUR+TVA pentru tot semestrul.
Exemplu de mesaj: nic61780522080123

Dacă ai un alt tip de telefon, vei primi săptămânal, sâmbăta, câte un SMS cu rezumatul săptămânii încheiate, vei primi zilnic prin e-mail, informațiile completate în ziua respectivă, și poți accesa oricând catalogul electronic la adresa www.noteincatalog.ro, alegând județul și instituția de învățământ și utilizând CNP elev și parola inițială 1234. La prima utilizare, aplicația îți va solicita schimbarea parolei cu una cunoscută doar de tine.
Pentru a activa această variantă
Pentru un semestru, trimite prin SMS, la 7686, nic5 urmat de CNP-ul elevului. Nu pune spații între nic5 și cnp elev. Costul SMS-ului este de 6 EUR+TVA pentru tot semestrul.
Exemplu de mesaj: nic51780522080123

RoyalBit SRL, in calitate de proprietar al NoteInCatalog.ro, nu este raspunzatoare pentru lipsa de informatii transmise catre parinti, in cazul in care profesorii nu completeaza informatii noi in aplicatie.
Introducerea informatiilor in catalogul electronic este in intregime sarcina si raspunderea profesorilor din cadrul institutiei de invatamant.
Pe perioada vacantelor nu se trimit catre parinti mesaje prin e-mail sau SMS.