Ai confirmat contul tău de utilizator? Ai primit nume de utilizator și parolă prin SMS?
Daca DA, treci la secțiunea Activare cont!
Daca NU, hai să confirmăm contul tău pentru a putea să finalizezi activarea.
Ai la îndemână telefonul cu care ești înregistrat la școală?
Trimite un SMS cu numele de familie al elevului, fără diacritice, la 0799 599 599. Acest SMS are tarif normal bazat pe abonamentul sau cartela ta.
Vei primi înapoi, tot prin SMS, numele de utilizator și parola contului!
La prima utilizare a aplicației ți se va solicita schimbarea parolei cu una cunoscută doar de tine!

ACTIVARE CONT pentru utilizatorii rețelei VODAFONE
Dacă ai un telefon Android sau un iPhone, poți descărca aplicația NoteInCatalog pentru părinți din MagazinPlay sau AppStore.
Poți defini elevul în aplicație utilizând numele de utilizator și parola primite prin SMS și vei primi mesaje de fiecare dată când profesorii completează note, absențe, mesaje sau elemente de conduită.
Aplicația NoteInCatalog pentru părinți îți permite să vizualizezi oricând întreg catalogul pentru copilul tău.
Pentru a activa această variantă
Pentru tot anul școlar, trimite prin SMS, la 7410, nic3 urmat de numele de utilizator primit prin SMS. Nu pune spații între nic3 și numele de utilizator. Costul SMS-ului este de 10 EUR+TVA pentru tot anul școlar.
Exemplu de mesaj: nic3priboi1
Vei primi inapoi un mesaj cu instructiuni pentru finalizarea activarii; acest mesaj te va indruma sa trimiti un nou mesaj, de confirmare, pentru operatiune.
ATENTIE! La al doilea mesaj pe care il vei trimite, trebuie sa lasi un spatiu intre nic3+numele de utilizator si cuvantul DA. Exemplu: nic3priboi1 DA


Dacă ai un alt tip de telefon, vei primi săptămânal, sâmbăta, câte un SMS cu rezumatul săptămânii încheiate, vei primi zilnic prin e-mail, informațiile completate în ziua respectivă, și poți accesa oricând catalogul electronic la adresa www.noteincatalog.ro, alegând județul și instituția de învățământ și utilizând numele de utilizator și parola primite prin SMS.
Pentru a activa această variantă
Pentru tot anul școlar, trimite prin SMS, la 7410, nic2 urmat de numele de utilizator primit prin SMS. Nu pune spatii între nic2 și numele de utilizator. Costul SMS-ului este de 10 EUR+TVA pentru tot anul școlar.
Exemplu de mesaj: nic2priboi1
Vei primi inapoi un mesaj cu instructiuni pentru finalizarea activarii; acest mesaj te va indruma sa trimiti un nou mesaj, de confirmare, pentru operatiune.
ATENTIE! La al doilea mesaj pe care il vei trimite, trebuie sa lasi un spatiu intre nic2+numele de utilizator si cuvantul DA. Exemplu: nic2priboi1 DA

RoyalBit SRL, in calitate de proprietar al NoteInCatalog.ro, nu este raspunzatoare pentru lipsa de informatii transmise catre parinti, in cazul in care profesorii nu completeaza informatii noi in aplicatie.
Introducerea informatiilor in catalogul electronic este in intregime sarcina si raspunderea profesorilor din cadrul institutiei de invatamant.